Kaislastenlahti

Kyläyhdistyksen hallitus vuonna 2023

Puheenjohtaja Eija Huuskonen

Jäsenet:
Marko Huuskonen, varapuheenjohtaja
Julia Kokora, sihteeri ja tiedotusvastaava
Jari Saario, venepaikkavastaava
Marko Saario
Helena Janhonen
Johanna Kapanen

Ulkojäsenet:
Veikko Lyytikäinen, tonttivastaava
Ritva Juutilainen, rahastonhoitaja

Kyläyhdistys

Kaislastenlahden kyläyhdistys toimii edistäen Kaislastenlahden kylän toimintaa. Kyläyhdistyksen voimin pidämme kunnossa mm. hiihtolatuja, huolehdimme uimarannan ja venepaikkojen kunnosta sekä järjestämme erilaisia yleisötapahtumia. Kyläyhdistys vie myös kylän yhteisiä asioita eteenpäin kaupungin päättäjille ja näin pyrkii vaikuttamaan osaltaan alueen elinvoimaisuuteen.


Visio

Kylällä on harrastusmahdollisuuksia sekä palveluja, jotka mahdollistavat maaseutumaisen rauhallisen ja kiirettömän asumisen ja oleskelun kylällä ja välittömässä läheisyydessä. Kylältä löytyy paikkoja, jossa kohdataan ihmisiä aina vauvasta vaariin, unohtamatta nuorisoa.

Jäsenmaksulla tuet toimintaa

Kyläyhdistyksen toimintaa voit tukea osallistumalla järjestettäviin talkoisiin sekä maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun. Jäsenmaksutuotoilla pystymme jatkossakin pitämään uimarannan siistinä, hiihtoladut kunnossa ja muutenkin edistämään kylän toimintaa kaikkien parhaaksi. Jos sinulla on kehittämisehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä.

Jäsenmaksu on 10€/vuosi/perhe. Perhekohtaisen vuosittaisen jäsenmaksun voit maksaa Kaislastenlahden kyläyhdistyksen tilille FI54 4600 2120 1450 42. Viestiksi maksuun jäsenmaksu ja sukunimi sekä perheen koko (lapset alle 18v./aikuiset) esim. Jäsenmaksu Meikäläinen 2/2